Overzicht opleidingen voltijd

Online Open Day international programmes

6 February 2021

Below you will find the links to the webinars and the Q&A sessions of all programmes. Would you like to attend a Q&A session? Before attending, please look at the presentation of that specific programme. You can find the link to the video in the table. Please note! You need a Chrome or Firefox browser to open the webinars and Q&A sessions. Have fun!

Business, Finance & Marketing

ProgrammeHour 1Hour 2Hour 3Hour 4Programme Presentation
International Business - Fulltime

10.00 

(Q&A Sessie)

11.00 

(Q&A Sessie)

-

13.00

(Q&A Sessie)

Watch here
International Financial Management & Control - Fulltime-

11.00 

(webinar)

12.00

(webinar)

--

 

Public Management, Law & Safety

ProgrammeHour 1Hour 2Hour 3Hour 4Programme Presentation
International Public Management - Fulltime

10.00

(webinar)

11.00 

(webinar)

12.00 

(webinar)

--

International and European Law - Fulltime

10.00 

(webinar)

11.00

(webinar)

-

13.00 

(webinar)

-
Safety and Security Management Studies - Fulltime

10.00

(webinar)

11.00 

(webinar)

12.00 

(webinar)

--

 

Health, Nutrition & Sport

ProgrammeHour 1Hour 2Hour 3Hour 4Programme Presentation
Sport Studies | International Sport Management - Fulltime

10.00 

(webinar)

-

12.00 

(webinar)

--

 

IT & Design

Programme
Hour 1Hour 2Hour 3Hour 4Programme Presentation
User Experience Design - Fulltime

10.00 

(webinar)

11.00 

(webinar)

12.00 

(webinar)

13.00

(webinar)

-

 

Management & Organisation

Programme
Hour 1Hour 2Hour 3Hour 4Programme Presentation
European Studies - Fulltime

10.00 

(webinar)

11.00 

(webinar)

12.00 

(webinar)

13.00

(webinar)

-
International Communication Management (3 jarig VWO traject) - Fulltime-

11.00 

(webinar)

-

13.00

(webinar)

-

 

Technology, Innovation & Society

ProgrammeHour 1Hour 2Hour 3Hour 4Programme Presentation
Industrial Design Engineering - Fulltime

10.00 

(webinar)

11.00 

(webinar)

12.00  

(webinar)

--
Process & Food Technology - Fulltime-

11.00 

(webinar)

-

13.00

(webinar)

-

 

Other

Programme
Hour 1Hour 2Hour 3Hour 4
Pre-Bachelor Programme (Schakeljaar)-

11.00 

(webinar)

12.00 

(webinar)

-
THUAS welcomes international students

10.00 

(webinar)

-

13.00

(webinar)

15.00 

(webinar)

Online Information market

Ongoing

Session

10.00-14.00

   

 

Overzicht opleidingen voltijd