Master of Business Administration Big Data Analytics - NL

De Master of Business Administration Big Data Analytics van de Academie van Masters & Professional Courses is een van de meest praktijkgerichte MBA’s in Nederland. U werkt aan diverse cases en ondersteunt organisaties bij bedrijfskundige problemen op big data gebied.

Het doel van de opleiding is mensen een opleiding te geven waarmee zij in staat zijn om grote hoeveelheden gegevens te herkennen, waarderen en op basis van data analyse technieken conclusies te trekken die de performance van organisaties verbeteren. Deze performances richten zich niet enkel op het financiële aspect, maar zijn breder. Te denken valt aan organisatie ontwikkeling, marketing zowel B2B als B2C alsmede HRM-processen. De opleiding kenmerkt zich dan ook door haar multidisciplinaire karakter.

Study load

De deeltijdvariant van de Master of Business Administration Big Data Analytics duurt 2 jaar. Het is een intensieve opleiding van 60 studiepunten, die u naast uw werk volgt. Reken op een flinke tijdsinvestering. U komt wekelijks voor college bij elkaar op maandag- en donderdagavond (van 18.30 tot 21.30 uur) en besteedt daarnaast 10 tot 12 uur per week aan zelfstudie.

Incompany/maatwerk

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees hier meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Studie-investering

De MBA Big Data Analytics in Den Haag biedt een uitgebalanceerde combinatie van big data analytics en bedrijfskunde. De opleiding is dan ook een echte snijvlak opleiding. De opleiding heeft een internationale focus. U leert veel op het gebied van samenwerking en u besteedt aandacht aan sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook werkt u aan uw vaardigheden op het gebied van kritisch denken en personal branding. Samen met andere professionals uit diverse sectoren maakt u praktijkopdrachten waarbij u van elkaar leert en verbreedt u uw blik dankzij diverse gastsprekers vanuit het relevante werkveld. U volgt vakken als Data Analytics, Big Data Architecture en Machine Learning (Artificial Intelligence), naast bedrijfskundige vakken als Marketing Management, Corporate Finance en Business Intelligence. Deze kennis diept u uit tijdens colleges, workshops en excursies. Vervolgens implementeert u de opgedane theorie in de praktijk en tot slot integreert u alles wat u hebt geleerd in de masterscriptie. Onderwerpen daarvoor zijn net zo divers als het beroepenveld zelf.

Het team

De mensen achter de kennis

J.H. (Hans) van der Zwan

Programme Manager

j.h.vanderzwan@hhs.nl
+31(0)704458069

LinkedIn LinkedIn profile

Drag sideways

Contact the study

Meer weten over de MBA Big Data Analytics of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Vraag een brochure aan van deze opleiding.

Contact the Academy of M&PC Contact us by phone (+31) (0)70 445 8900 or by email mpc-info@hhs.nl

Interested in
Master of Business Administration Big Data Analytics - NL?

Apply now