Master Risicomanagement - NL

U weet hoe belangrijk het is om als organisatie verstandig om te gaan met risico’s en kansen. Daarom analyseert u interne en externe ontwikkelingen en stemt u deze op elkaar af. U wilt organisatierisico’s op een systematische manier beter beheersen, op alle niveaus. Tijdens de Master Risicomanagement past u uw kennis en vaardigheden direct toe in de praktijk om uzelf en uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Student for a day

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

Admission

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om een Master Risicomanagement te mogen volgen, heeft u een hbo- of wo-diploma nodig en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Daarnaast krijgt u een intakegesprek, waarin onder meer uw motivatie en ambities aan bod komen. We bespreken daarin ook de relevantie van deze opleiding voor uw werkomgeving.

Kosten

Opleidingskosten, belastingvoordeel

De opleidingskosten voor de Master Risicomanagement bedragen € 17.950 als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in 6 termijnen, dan betaalt u € 18.250. De literatuur koopt u zelf: de kosten daarvoor bedragen ongeveer € 1000 voor 2 jaar. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.

Belastingvoordeel

De Master Risicomanagement is vrijgesteld van btw. Organisaties kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren is een deel van de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting. Kijk op www.belastingdienst.nl voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Support

Uw werk en privéleven combineren met een studie. Dat kan. Maar om een masteropleiding succesvol af te ronden, zijn motivatie, ambitie en ondernemerschap essentieel. Daarnaast is het belangrijk dat de mensen om u heen achter u staan en steun bieden, ook als u even wat minder tijd voor hen heeft. Het helpt om uw partner, familie of werkgever om mee te nemen naar een Open Avond, zodat zij een idee krijgen waar u (samen) aan begint. Maak daarnaast, voor u begint met studeren, thuis afspraken over de taakverdeling zowel binnen als buiten het gezin. Veel masterstudenten plannen vaste momenten in om iets leuks met elkaar te doen. De meeste weekenden kunt u vrij indelen, want de colleges worden gegeven op doordeweekse dagen of avonden.

Contact the study

Meer weten over de Masteropleiding Risicomanagement of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-info@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 89 00 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 19.30 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).
Contact the Academy of M&PC Contact us by phone (+31) (0)70 445 8900 or by email mpc-info@hhs.nl

Interested in
Master Risicomanagement - NL?

Apply now