Master Organisatie Coaching

Organisaties moeten continu inspelen op veranderingen om relevant te blijven voor hun doelgroepen. U wilt organisaties helpen door hen op een positieve manier in beweging te brengen. De medewerkers staan voor u centraal; zij zijn immers de dragers van de veranderingen en medeverantwoordelijk voor het resultaat. Tijdens de praktische én wetenschappelijk onderlegde Master Organisatiecoaching leert u om veranderingsprocessen succesvol vorm te geven en te faciliteren vanuit verschillende rollen, in nauwe samenwerking met alle betrokkenen.

Student for a day

Krijg een goede indruk van de opleiding

25 April 2018

Open evening

Bekijk ons gebouw, de leslokalen en de werkplekken. Ontmoet onze docenten. En woon een presentatie bij van de Master Organisatiecoaching van de Academie voor Masters & Professional Courses van De Haagse Hogeschool. Natuurlijk kunt u, als u meer vragen heeft, ook een vervolgafspraak maken met de programmaleider.

12 April 2018

Expert meeting

There is a hidden danger threatening the world today that not many people are talking about; the danger of the average.

Attending college

Wilt u de werkwijze, de lesstof en de sfeer bij een specifieke opleiding zelf ervaren? Dan kunt u een college bijwonen. Zo krijgt u een goede indruk van de opleiding en hoort u van de huidige studenten hoe zij die ervaren.

Voor de opleiding Master Organisatie Coaching

Om deel te mogen nemen aan de Master Organisatiecoaching, heeft u een hbo- of wo-diploma nodig en minimaal 2 jaar werkervaring. Ervaring met coachen is een pré. Daarnaast krijgt u een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden onder andere uw motivatie en startkwalificaties getoetst.

Costs

Collegegeld, belastingvoordeel

De opleidingskosten voor de Master Organisatiecoaching bedragen € 15.750, als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in 3 termijnen, dan betaalt u € 15.900. De kosten voor de boeken en het examen komen uit op ongeveer € 650. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.

Deelnemers vanuit het onderwijs kunnen een lerarenbeurs aanvragen voor deze opleiding. 

Belastingvoordeel

De Master Organisatiecoaching is vrijgesteld van btw. Ondernemingen kunnen de opleidingskosten bovendien als bedrijfskosten in mindering brengen op de winst. Voor particulieren is een deel van de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting. Kijk op www.belastingdienst.nl voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Contact the study

Contact the Academy of M&PC Contact us by phone (+31) (0)70 445 8900 or by email mpc-info@hhs.nl

Interested in
Master Organisatie Coaching?

Sign up now