Master of Business Administration - NL

U ziet het bedrijfsleven veranderen. Kwaliteit wordt meer waard dan kwantiteit, duurzaamheid wint het van kortetermijnstrategieën en ethiek is net zo belangrijk als financieel-economische verantwoordelijkheid. Leiderschapskwaliteiten ontplooien in een veranderlijke omgeving en uw bedrijfskundige kennis verdiepen en verbreden: u bent toe aan de volgende stap in uw carrière. In een nationale of internationale sector. Met de Master of Business Administration kunt u alle businessgerelateerde uitdagingen aan.

Student for a day

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

Attending college

Wilt u de werkwijze, de lesstof en de sfeer bij de Master Business Administration ervaren? Dan kunt u een college bijwonen. Zo krijgt u een goede indruk van de opleiding en hoort u van de huidige studenten hoe zij die ervaren.

Admission

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om de Master of Business Administration in deeltijd te mogen volgen, heeft u een bachelordiploma nodig op hbo- of wo-niveau. Plus minimaal 3 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld manager, adviseur of bedrijfsspecialist. Daarnaast krijgt u mogelijk een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden onder andere uw motivatie en startkwalificaties getoetst.

Costs

Opleidingskosten, belastingvoordeel

Het collegegeld voor de Master of Business Administration bedraagt € 17.750 als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 17.900. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 800. Door het collegegeld te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.

Belastingvoordeel

De Master of Business Administration is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Contact the study

Meer weten over Master of Business Administration of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-info@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 89 00 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 19.30 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Contact the Academy of M&PC Contact us by phone (+31) (0)70 445 8900 or by email mpc-info@hhs.nl

Interested in
Master of Business Administration - NL?

Apply now