Master of Business Administration

De Master of Business Administration van de Academie van Masters & Professional Courses is een van de meest praktijkgerichte MBA’s in Nederland. U werkt aan diverse cases en ondersteunt organisaties bij bedrijfskundige problemen. Brede kennis en managementvaardigheden staan centraal, net als uw professionele ontwikkeling. U verbetert vaardigheden als samenwerken, onderhandelen en tijd- en projectmanagement. Zo groeit u uit tot een flexibele leider op senior niveau met inzicht in mondiale kwesties, omgevingsfactoren en innovatie. En dat in moderne wereldstad Den Haag.

Study load

De deeltijdvariant van de Master of Business Administration duurt 2 jaar. Het is een intensieve opleiding van 60 studiepunten, die u naast uw werk volgt. Reken op een flinke tijdsinvestering. U komt wekelijks voor college bij elkaar op donderdagmiddag en -avond (van 14.30 tot 21.30 uur) en besteedt daarnaast 10 tot 12 uur per week aan zelfstudie.

Incompany/maatwerk

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees hier meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Structure of Master of Business Administration

Praktijkgericht, internationaal en goed voor uw netwerk

De Master of Business Administration in Den Haag biedt meer dan pure bedrijfskunde. De opleiding heeft een internationale focus. U leert veel op het gebied van samenwerking en u besteedt aandacht aan sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook werkt u aan uw vaardigheden op het gebied van kritisch denken en personal branding. Samen met andere professionals uit diverse sectoren maakt u praktijkopdrachten waarbij u van elkaar leert en verbreedt u uw blik dankzij diverse gastsprekers, bijvoorbeeld van specialisten uit ministeries. U volgt vakken als Marketing Management, Corporate Finance en Change Management. Deze kennis diept u uit tijdens colleges, workshops en excursies, bijvoorbeeld naar De Persgroep Publishing. Vervolgens implementeert u de opgedane theorie in de praktijk en tot slot integreert u alles wat u hebt geleerd in de masterscriptie. Onderwerpen daarvoor zijn net zo divers als het beroepenveld zelf. Denk aan duurzaamheid, marketingstrategieën of succesfactoren bij een start-up. Naast de 15 modules kent de MBA 3 verticale leerlijnen waarbij sessies en workshops zijn verdeeld over de eerste 3 fasen van de opleiding. Tijdens de verticale leerlijn Global Business Environment verdiept u zich in diverse aspecten van ethiek en sociale en milieutechnische verantwoordelijkheid in een corporate omgeving. Tijdens de leerlijn Methoden en Technieken van toegepast Onderzoek werkt u aan uw onderzoeksvaardigheden en met Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling geeft u aandacht aan uw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Contact the study

Meer weten over Master of Business Administration of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-info@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 89 00 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 19.30 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Contact the Academy of M&PC Contact us by phone (+31) (0)70 445 8900 or by email mpc-info@hhs.nl

Interested in
Master of Business Administration?

Sign up now