Pedagogiek - Voltijd

Je bent maatschappelijk betrokken en wilt het verschil maken in de levens van kinderen en jongeren. Je hebt belangstelling voor opvoeding en biedt een luisterend oor. Niet alleen aan de kinderen en jongeren zelf, maar ook aan de ouders en professionals om hen heen. Hoe maak je jongeren bewust van de gevaren van internet? Hoe ga je om met kinderen die gepest worden? Hoe richt je een kinderdagverblijf in? En wat doe je als vermoedt dat je pleegzoon blowt? Tijdens de opleiding Pedagogiek leer je hoe je kinderen, jongeren, ouders en andere opvoeders in die vraagstukken kunt begeleiden, adviseren en ondersteunen.

Admission

Pedagogiek voltijd, 2017-2018

HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Student for a day

Voel je al even student

4 November 2017

Open Day

Kom naar de Open Dag Pedagogiek. Voel hoe het zou zijn om hier lessen te volgen, je koffie te drinken of met elkaar te kletsen. Je kunt een presentatie bijwonen over de voltijdopleiding Pedagogiek en al je vragen stellen aan de docenten en studenten. Geef je wel even op. Dan weten we dat je langskomt.

30 November 2017

Trial Study Day

Volg samen met andere aankomende studenten een dag lang colleges bij de opleiding Pedagogiek. Je ontmoet studenten en docenten en ziet alvast met welke boeken, artikelen en assessments je straks te maken krijgt.

Meet & Match

Meet & Match is een aanvulling op de Studiekeuzecheck en onderdeel van een goede voorbereiding op jouw studie aan De Haagse Hogeschool. Hét moment om nog eens goed te kijken of de inhoud van de opleiding Pedagogiek bij jou past. Daarnaast is het een goede gelegenheid om je toekomstige docenten en klasgenoten te ontmoeten. Tot slot informeren we je die dag ook alvast over de start van het collegejaar, zoals de introductiedagen.

Need help making a decision

We would like to help you make the right decision

It takes a bit of thought and research to find the right programme. The Hague University of Applied Sciences organizes various activities throughout the year to give you the best possible idea of the various study’s offered. You also learn what it’s like to study at THUAS. This way, you can click on the registration button without a doubt in mind. Or you’ll know for certain it’s not right for you. 
Contact our Study & Career Centre Contact us by phone (+31) (0)70 445 8595 or by email studycareer@hhs.nl

Interested in
Pedagogiek - Voltijd?

Apply now