PABO (Opleiding tot Leraar Basisonderwijs) - Voltijd

Kinderen leren lezen, schrijven en rekenen. Dat is toch geweldig. De pabo brengt de echte juf of meester in je naar boven! Je laat leerlingen zien waar Spanje en Duitsland liggen of legt uit hoe Nederlanders in de middeleeuwen leefden. Maar dat niet alleen. Je wilt ze vooral motiveren en inspireren, want ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talenten en uitdagingen. Samen met ouders, verzorgers en collega’s wil je elk kind een zo onbezorgd mogelijke schooltijd geven. Je biedt ze een veilige plek waar kinderen leren en ontdekken en zich binnen hun mogelijkheden maximaal ontwikkelen.

Admission

Pabo Voltijd, 2017-2018

HAVO
C&M (Aardrijkskunde, Geschiedenis en Biologie/Techniek)
E&M (Aardrijkskunde, Geschiedenis en Biologie/Techniek)
N&G (Aardrijkskunde, Geschiedenis en Biologie/Techniek)
N&T (Aardrijkskunde, Geschiedenis en Biologie/Techniek)
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Student for a day

Voel je al even student

4 November 2017

Open Day

Kom langs om de sfeer te proeven en ontmoet studenten en docenten, die al je vragen kunnen beantwoorden. Bekijk de onderwijswerkplaats in Den Haag, waar je behalve boeken ook allerlei materialen kunt lenen. Dat kan allemaal tijdens de Open Dagen. Je kunt ook opleidingspresentaties bijwonen. En praten met studenten en docenten. Geef je wel even op. Dan weten we dat je langskomt.

30 November 2017

Trial Study Day

Volg samen met andere aankomende studenten een dagdeel een aantal vakken die je op de pabo gaat krijgen. Dat kan onder meer zijn taal, rekenen, wereldoriëntatie of logopedie. Je ontmoet studenten en docenten en maakt kennis met verschillende manieren en methoden om kennis over te brengen. Als je lesstof interessant aanbiedt, blijft het hangen. Ook ga je met andere studenten aan de slag met een groepsopdracht.

Meet & Match

Meet & Match is een aanvulling op de Studiekeuzecheck en onderdeel van een goede voorbereiding op jouw studie aan De Haagse Hogeschool. Hét moment om nog eens goed te kijken of de inhoud van de opleiding PABO bij jou past. Daarnaast is het een goede gelegenheid om je toekomstige docenten en klasgenoten te ontmoeten. Tot slot informeren we je die dag ook alvast over de start van het collegejaar, zoals de introductiedagen.

Need help making a decision

We would like to help you make the right decision

It takes a bit of thought and research to find the right programme. The Hague University of Applied Sciences organizes various activities throughout the year to give you the best possible idea of the various study’s offered. You also learn what it’s like to study at THUAS. This way, you can click on the registration button without a doubt in mind. Or you’ll know for certain it’s not right for you. 
Contact our Study & Career Centre Contact us by phone (+31) (0)70 445 8595 or by email studycareer@hhs.nl

Interested in
PABO (Opleiding tot Leraar Basisonderwijs) - Voltijd?

Apply now