Human Resource Management - Voltijd

Iedere manager droomt van gekwalificeerde, gemotiveerde en gezonde medewerkers. Maar hoe ziet hij waar iemands sterke kanten liggen? Onder andere daarvoor heeft hij de HRM’er in dienst. Die kan makkelijk en snel mensen peilen. Tijdens de voltijdopleiding Human Resource Management leer je hoe je goede mensen werft. Hoe je het management ondersteunt en ‘partner in business’ wordt. Hoe je mee kunt denken over de richting die een organisatie opgaat in een tijd vol veranderingen. Voel je welkom in deze boeiende wereld van mensen en organisaties!

Admission

Human Resource Management voltijd, 2018-2019

HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Student for a day

Voel je even student

3 November 2018

Open Day

Bekijk ons hoofdgebouw in Den Haag, het atrium met het glazen dak. Ontdek de collegezalen, de open leerlandschappen, de coffeecorners en de tuin aan het water. Dat kan allemaal tijdens de Open Dagen. Je kunt ook opleidingspresentaties bijwonen. En praten met studenten en docenten. Geef je wel even op. Dan weten we dat je langskomt.

Student for a day

Je kunt ook een dagje meelopen met een eerstejaarsstudent, om zo te ervaren hoe het is om te studeren op De Haagse. Doe lekker mee in het leerlandschap van HRM. Bekijk hoe studenten omgaan met elkaar en met de docenten. En laat de eerstejaarsstudent vertellen wat hij of zij zo leuk vindt aan de studie HRM.

News and Events

Need help making a decision

We would like to help you make the right decision

It takes a bit of thought and research to find the right programme. The Hague University of Applied Sciences organizes various activities throughout the year to give you the best possible idea of the various study’s offered. You also learn what it’s like to study at THUAS. This way, you can click on the registration button without a doubt in mind. Or you’ll know for certain it’s not right for you. 
Contact our Study & Career Centre Contact us by phone (+31) (0)70 445 8595 or by email studycareer@hhs.nl

Interested in
Human Resource Management - Voltijd?

Apply now