Human Resource Management - Deeltijd

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is een prachtige term. Maar hoe zorg je er nu heel concreet voor dat in een bedrijf de juiste mensen op de juiste plek werken? Dat zij zich van daaruit kunnen ontwikkelen en zij plezier in hun werk hebben? Hoe bewaak je duurzame inzetbaarheid tijdens ingrijpende veranderingsprocessen? En hoe benut je HR Analytics om de performance van de organisatie te verbeteren? Tijdens de deeltijdopleiding Human Resource Management leer je wat daarbij allemaal komt kijken. Hoe boeiend die opgave is. Recent onderzoek laat zien dat maar liefst 86 procent van de bedrijven te maken krijgt met veranderingen in wat voor vorm dan ook. Veranderingen die jij als HRM’er gaat begeleiden, zodra medewerkers daarbij in beeld komen.

Tijdens de gehele studie is maandag de vaste opleidingsdag, van 14.45 tot 21.45 uur en incidenteel vanaf 13.00 uur.

Admission

Human Resource Management Deeltijd, 2018-2019

HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Student for a day

3 February 2018

Open Day

Bekijk ons hoofdgebouw in Den Haag, het atrium met het glazen dak. Ontdek de collegezalen, ons open studie- en leerlandschap, de coffeecorners en de tuin aan het water. Dat kan allemaal tijdens de Open Dagen. Je kunt ook opleidingspresentaties bijwonen. En praten met studenten en docenten. Bijvoorbeeld over het opleidingsprogramma en over het type onderwijs dat wij bieden. Geef je wel even op. Dan weten we dat je langskomt.

30 November - 1 December 2017

Trial Study Day

Gaan studeren in deeltijd is een mooie, maar ingrijpende stap die invloed heeft op je werk- en privéleven. We willen je ondersteunen in het maken van de juiste keuze. Zo is het mogelijk om samen met een eerstejaarsstudent een dag of dagdeel mee te maken en bij ons onderwijs te volgen. Ervaar hoe het is om samen met studenten vanuit verschillende disciplines naar een HRM-vraagstuk te kijken. Maak kennis met verschillende werkvormen zoals workshops en rondetafelgesprekken. Wie weet zie je direct hoe deze studie jouw werk kan verrijken.

Need help making a decision

We would like to help you make the right decision

It takes a bit of thought and research to find the right programme. The Hague University of Applied Sciences organizes various activities throughout the year to give you the best possible idea of the various study’s offered. You also learn what it’s like to study at THUAS. This way, you can click on the registration button without a doubt in mind. Or you’ll know for certain it’s not right for you. 
Contact our Study & Career Centre Contact us by phone (+31) (0)70 445 8595 or by email studycareer@hhs.nl

Interested in
Human Resource Management - Deeltijd?

Apply now