HBO-V - Duaal

Ben je mbo-verpleegkundige of sph’er en wil je jezelf verder ontwikkelen? Werk je niet in de zorg, maar ben je toe aan een carrièreswitch? Heb je daarnaast een leerwerkplek van minimaal 16 uur met begeleiding op hbo-niveau in een zorgstelling, of kun je die vinden? Kies dan voor de vernieuwde, flexibele bacheloropleiding van HBO-V Duaal.

Aan het begin van de opleiding plan je samen met je studiecoach de route die je gaat volgen. Op basis van diploma’s kun je vrijstellingen krijgen. Nieuw is het flexibele karakter van het onderwijsprogramma: in overleg met de opleiding en op basis van jouw kennis, achtergrond en ervaring is het mogelijk versneld toetsen af te leggen, zonder onderwijs hiervoor te hebben gevolgd. Onderwijs op maat dus en met als resultaat een verkorte studieduur!

Je kunt ook voor HBO-V deeltijd kiezen, bijvoorbeeld als je je vaste baan (voorlopig) nog niet wilt opgeven of het lastig is aan een leerarbeidsovereenkomst te komen bij een instelling.

Admission

HBO-V Duaal, 2017-2018

Je werkt minimaal 24 uur per week als verpleegkundige in een zorginstelling met begeleiding op hbo-niveau (hbo-v). Je bent in het bezit van het diploma A, B of Z of Verpleegkunde op mbo-niveau. Tevens ben je BIG-geregistreerd. Zonder BIG-registratie kom je niet in aanmerking voor vrijstellingen.

HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Student for a day

Voel je al even student

3 November 2018

Open Day

Bekijk onze gebouwen, onze plekken om samen te werken en het skillslab waar je toekijkt hoe studenten onder meer leren injecteren, wassen en bloeddruk meten. Dat kan allemaal tijdens de Open Dagen. Je kunt ook opleidingspresentaties bijwonen. En praten met studenten en docenten. Geef je wel even op. Dan weten we dat je langskomt.

juni 2018

Meet & Match

Heb je je aangemeld voor een bacheloropleiding bij De Haagse Hogeschool? Grote kans dat jouw opleiding je binnenkort uitnodigt voor een of meerdere kennismakingsdagen, de zogeheten Meet & Match.
De Meet & Match is een aanvulling op de Studiekeuzecheck en hét moment om nog eens te bekijken of de inhoud van de opleiding bij jou past. Wil je weten of jouw opleiding meedoet?

Need help making a decision

We would like to help you make the right decision

It takes a bit of thought and research to find the right programme. The Hague University of Applied Sciences organizes various activities throughout the year to give you the best possible idea of the various studies offered. You also learn what it’s like to study at THUAS. This way, you can click on the registration button without a doubt in mind. Or you’ll know for certain it’s not right for you. 
Contact our Study & Career Centre Contact us by phone (+31) (0)70 445 8595 or by email studycareer@hhs.nl

Interested in
HBO-V - Duaal?

Apply now