HBO-V - Deeltijd

Werk je niet in de zorg, maar heeft het je altijd al getrokken en wil jij nu de carrièreswitch maken? Ben je mbo-verpleegkundige of Sph’er en wil je jezelf verder ontwikkelen? Kies dan voor het vernieuwde, flexibele programma van HBO-V Deeltijd.

Aan het begin van de opleiding plan je samen met je studiecoach de route die je gaat volgen. Op basis van diploma’s kun je vrijstellingen krijgen. Nieuw is het flexibele karakter van het onderwijsprogramma: in overleg met de opleiding en op basis van jouw kennis, achtergrond en ervaring is het mogelijk versneld toetsen af te leggen, zonder onderwijs hiervoor te hebben gevolgd. Onderwijs op maat dus en met als resultaat een verkorte studieduur!

Ben je al in het bezit van een leerarbeidsovereenkomst op hbo-niveau voor minimaal 16 uur per week via je werkgever of een andere zorginstelling, meld je dan aan voor HBO-V Duaal.

Admission

HBO-V Deeltijd, 2017-2018

HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Student for a day

Voel je al even student

6 April 2018

Open Day

Bekijk onze gebouwen, onze leercommunity-plekken en het skillslab waar je onder meer leert injecteren, wassen en bloeddruk meten. Dat kan allemaal tijdens de Open Dagen. Je kunt ook opleidingspresentaties bijwonen. En praten met studenten en docenten. Geef je wel even op. Dan weten we dat je langskomt.

Student for a day

Ervaar een dag lang hoe het is om op De Haagse te studeren. Je volgt echte studiebijeenkomsten en neemt bijvoorbeeld een kijkje in het skillslab waar studenten van alles leren, zoals wonden verzorgen, zwachtelen, injecteren, katheteriseren en een maagsonde inbrengen. Je zit bij echte werkgroepen en ziet hoe studenten met elkaar en met docenten omgaan. Je wordt de hele tijd begeleid door een van onze studenten.

Need help making a decision

We would like to help you make the right decision

It takes a bit of thought and research to find the right programme. The Hague University of Applied Sciences organizes various activities throughout the year to give you the best possible idea of the various study’s offered. You also learn what it’s like to study at THUAS. This way, you can click on the registration button without a doubt in mind. Or you’ll know for certain it’s not right for you. 
Contact our Study & Career Centre Contact us by phone (+31) (0)70 445 8595 or by email studycareer@hhs.nl

Interested in
HBO-V - Deeltijd?

Apply now