HBO-Rechten - Duaal

Ongemerkt vul je de dagen met juridische handelingen. Koop je een fiets, dan sluit je een overeenkomst. Fiets je naar huis, dan houd je je aan de verkeerswetgeving. Of niet natuurlijk, maar dan ligt het strafrecht op de loer. In de duale opleiding HBO-Rechten leer je regels en wetten vertalen naar de praktijk. Je wordt geen advocaat, maar een kundige hbo-jurist. Iemand die mensen en organisaties gericht kan adviseren en die de regels kan uitleggen. De hbo-juristen van De Haagse staan bekend om hun hands-on-mentaliteit. Dat komt door het duale aspect van de opleiding: vanaf jaar 3 combineer je leren met werken. De duale opleiding HBO-Rechten is er voor mensen die net klaar zijn met havo, vwo of mbo. Ben je professional en wil je studeren naast je baan? Check dan de deeltijdopleiding HBO-Rechten.

Admission

HBO-Rechten Duaal, 2018-2019

HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Student for a day

Voel je al even student

3 November 2018

Open Day

Bekijk het hoofdgebouw van De Haagse Hogeschool. Ontdek de collegezalen, de computerwerkplekken en de bibliotheek met de wettenbundels van Kluwer. Dat kan allemaal tijdens de Open Dagen. Je kunt ook opleidingspresentaties bijwonen. En praten met studenten en docenten. Geef je wel even op. Dan weten we dat je langskomt.

juni 2018

Meet & Match

Heb je je aangemeld voor een bacheloropleiding bij De Haagse Hogeschool? Grote kans dat jouw opleiding je binnenkort uitnodigt voor een of meerdere kennismakingsdagen, de zogeheten Meet & Match.
De Meet & Match is een aanvulling op de Studiekeuzecheck en hét moment om nog eens te bekijken of de inhoud van de opleiding bij jou past. Wil je weten of jouw opleiding meedoet?

Need help making a decision

We would like to help you make the right decision

It takes a bit of thought and research to find the right programme. The Hague University of Applied Sciences organizes various activities throughout the year to give you the best possible idea of the various studies offered. You also learn what it’s like to study at THUAS. This way, you can click on the registration button without a doubt in mind. Or you’ll know for certain it’s not right for you. 
Contact our Study & Career Centre Contact us by phone (+31) (0)70 445 8595 or by email studycareer@hhs.nl

Interested in
HBO-Rechten - Duaal?

Apply now