Facility Management - Voltijd

Een schoon kantoor of een restaurant met mooie sfeerverlichting: we vinden het heel normaal. Of je nu werkt in een bedrijf, een hotel, of op een luchthaven. Overal waar mensen zijn of verblijven, is Facility Management zichtbaar of onzichtbaar aanwezig. In het Nederlands staat het vakgebied ook wel bekend als facilitaire dienstverlening: het huishouden van een organisatie. Denk aan de camera’s in een recreatiepark. De bewegwijzering op Schiphol. De schone toiletten in het ziekenhuis. Jij wilt weten hoe dat zit, hoe je dat regelt en coördineert. Je bent een ondernemend type en houdt ervan het mensen naar de zin te maken. En je hebt een scherp oog voor budgetten en financiën. Wil jij je breed ontwikkelen zodat je straks de spin in het web bij een uitdagende organisatie bent? Dan is de voltijdopleiding Facility Management iets voor jou.

Admission

Facility Management Voltijd, 2017-2018

HAVO
C&M (Economie of Management en Organisatie) + (Wiskunde A of B)
E&M
N&G (Economie of Management en Organisatie)
N&T (Economie of Management en Organisatie)
VWO
C&M (Economie of Management en Organisatie)
E&M
N&G (Economie of Management en Organisatie)
N&T (Economie of Management en Organisatie)

Student for a day

Voel je al even student

7 April 2017

Open Day

Kom naar de Open Dag van Facility Management en maak kennis met de vele facetten van het werkveld. Je woont een presentatie bij en ontmoet onze studievereniging Facilitas. Tijdens de Open Dag kom je aan op het ontvangstterras waar je terechtkunt voor een goede kop koffie. Neem meteen een kijkje in het moderne studielandschap van Facility Management en zie waar je aan straks aan je opdrachten werkt. Geef je wel even op. Dan weten we dat je langskomt.

9 - 10 March 2017

Trial Study Day

Volg samen met andere aankomende studenten een dag lang aangepaste mini-colleges. Zo weet je wat voor vakken je straks volgt en krijg je een goede indruk van de opleiding Facility Management. Ook maak je met andere proefstudeerders een foto-opdracht van een facilitaire top en een facilitaire flop in het gebouw van De Haagse. Verder ontmoet je studenten, docenten en de studievereniging Facilitas.

 

Student for a day

Loop mee met een eerstejaars student Facility Management. Je volgt echte colleges zodat je kunt proeven hoe het voelt om te studeren. Hoe spreken ze op een hogeschool en wat is een werkgroep eigenlijk? Stel al je vragen aan de student die je de hele dag begeleidt.

Need help making a decision

We would like to help you make the right decision

It takes a bit of thought and research to find the right programme. The Hague University of Applied Sciences organizes various activities throughout the year to give you the best possible idea of the various study’s offered. You also learn what it’s like to study at THUAS. This way, you can click on the registration button without a doubt in mind. Or you’ll know for certain it’s not right for you. 
Contact our Study & Career Centre Contact us by phone (+31) (0)70 445 8595 or by email studycareer@hhs.nl

Interested in
Facility Management - Voltijd?

Sign up