Facility Management - Voltijd

Een schoon kantoor of een restaurant met mooie sfeerverlichting: we vinden het heel normaal. Of je nu werkt in een bedrijf, een hotel, of op een luchthaven. Overal waar mensen zijn of verblijven, is Facility Management zichtbaar of onzichtbaar aanwezig. In het Nederlands staat het vakgebied ook wel bekend als facilitaire dienstverlening: het huishouden van een organisatie. Denk aan de camera’s in een recreatiepark. De bewegwijzering op Schiphol. De schone toiletten in het ziekenhuis. Jij wilt weten hoe dat zit, hoe je dat regelt en coördineert. Je bent een ondernemend type en houdt ervan het mensen naar de zin te maken. En je hebt een scherp oog voor budgetten en financiën. Wil jij je breed ontwikkelen zodat je straks de spin in het web bij een uitdagende organisatie bent? Dan is de voltijdopleiding Facility Management iets voor jou.

Admission

Facility Management Voltijd, 2017-2018

HAVO
C&M (Economie of Management en Organisatie) + (Wiskunde A of B)
E&M
N&G (Economie of Management en Organisatie)
N&T (Economie of Management en Organisatie)
VWO
C&M (Economie of Management en Organisatie)
E&M
N&G (Economie of Management en Organisatie)
N&T (Economie of Management en Organisatie)
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Student for a day

Voel je al even student

4 November 2017

Open Day

Kom naar de Open Dag van Facility Management en maak kennis met de vele facetten van het werkveld. Je woont een presentatie bij en ontmoet onze studievereniging Facilitas. Tijdens de Open Dag kom je aan op het ontvangstterras waar je terechtkunt voor een goede kop koffie. Neem meteen een kijkje in het moderne studielandschap van Facility Management en zie waar je aan straks aan je opdrachten werkt. Geef je wel even op. Dan weten we dat je langskomt.

30 November 2017

Trial Study Day

Volg samen met andere aankomende studenten een dag lang aangepaste mini-colleges. Zo weet je wat voor vakken je straks volgt en krijg je een goede indruk van de opleiding Facility Management. Ook maak je met andere proefstudeerders een foto-opdracht van een facilitaire top en een facilitaire flop in het gebouw van De Haagse. Verder ontmoet je studenten, docenten en de studievereniging Facilitas.

Meet & Match

Meet & Match is een aanvulling op de Studiekeuzecheck en onderdeel van een goede voorbereiding op jouw studie aan De Haagse Hogeschool. Hét moment om nog eens goed te kijken of de inhoud van de opleiding Facility Management bij jou past. Daarnaast is het een goede gelegenheid om je toekomstige docenten en klasgenoten te ontmoeten. Tot slot informeren we je die dag ook alvast over de start van het collegejaar, zoals de introductiedagen.

Need help making a decision

We would like to help you make the right decision

It takes a bit of thought and research to find the right programme. The Hague University of Applied Sciences organizes various activities throughout the year to give you the best possible idea of the various study’s offered. You also learn what it’s like to study at THUAS. This way, you can click on the registration button without a doubt in mind. Or you’ll know for certain it’s not right for you. 
Contact our Study & Career Centre Contact us by phone (+31) (0)70 445 8595 or by email studycareer@hhs.nl

Interested in
Facility Management - Voltijd?

Apply now