Bouwkunde - Voltijd

Naar wolkenkrabbers of bedrijfspanden kijk jij heel anders. Je hebt ruimtelijk inzicht, tekent en rekent makkelijk en hebt gevoel voor bouwen: van materialen tot en met de dynamiek van een bouwplaats. Ook zoek je naar innovaties. En bekijkt zaken van allerlei kanten. Bouwkunde hoort niet voor niets bij het brede vakgebied Built Environment, waaronder ook de studies Civiele Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling/Climate & Management vallen. Hoe tof is het als een strandtent verandert in een villa of een industrieel pakhuis in een restaurant? Zo zorg je dat een bestaand bouwwerk weer jaren mee kan. En doet dat zo energiezuinig en duurzaam mogelijk.

Admission

Bouwkunde voltijd, 2017-2018

HAVO
E&M
N&G
N&T
C&M
VWO
C&M (Wiskunde A of Wiskunde B)
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Student for a day

Voel je al even student

4 November 2017

Open Day

Bekijk ons hoofdgebouw in Den Haag. Ontdek collegezalen, het studielandschap en het Atrium Techniek in het gebouwdeel de Slinger.

30 November 2017

Trial Study Day

Volg samen met andere aankomende studenten een dag lang aangepaste colleges over bijvoorbeeld bouwtechniek, binnenklimaat van gebouwen, wiskunde, 3D-modelleren bij de opleiding Bouwkunde. Je ontmoet studenten, pas afgestudeerden en docenten en maakt kennis met verschillende werkvormen, zoals hoorcolleges, werkcolleges, online courses en feedback.

Meet & Match

Meet & Match is een aanvulling op de Studiekeuzecheck en onderdeel van een goede voorbereiding op jouw studie aan De Haagse Hogeschool. Hét moment om nog eens goed te kijken of de inhoud van de opleiding Bouwkunde bij jou past. Daarnaast is het een goede gelegenheid om je toekomstige docenten en klasgenoten te ontmoeten. Tot slot informeren we je die dag ook alvast over de start van het collegejaar, zoals de introductiedagen.

Need help making a decision

We would like to help you make the right decision

It takes a bit of thought and research to find the right programme. The Hague University of Applied Sciences organizes various activities throughout the year to give you the best possible idea of the various study’s offered. You also learn what it’s like to study at THUAS. This way, you can click on the registration button without a doubt in mind. Or you’ll know for certain it’s not right for you. 
Contact our Study & Career Centre Contact us by phone (+31) (0)70 445 8595 or by email studycareer@hhs.nl

Interested in
Bouwkunde - Voltijd?

Apply now