Bestuurskunde / Overheids- management - Duaal

Vluchtelingen in Europa, de organisatie van de zorg of wateroverlast na hevige buien. Maatschappelijke issues zie je niet alleen, je vóelt ze ook. En je wilt erover meepraten en - als het kan - meebeslissen. Dan moet je van alles wat weten. Over politicologie, sociologie, economie, organisatie & management en recht. Die brede basis krijg je bij de duale opleiding Bestuurskunde. De eerste 2 jaren op school en de laatste jaren doe je ervaring op in de praktijk. En dat allemaal in een internationale stad als Den Haag.

Admission

Bestuurskunde/ Overheidsmanagement Duaal, 2017-2018

HAVO
C&M (Economie)
E&M
N&G (Economie)
N&T (Economie)
VWO
C&M (Economie)
E&M
N&G (Economie)
N&T (Economie)
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Student for a day

Voel je al even student

7 April 2017

Open Day

Krijg een indruk van de studie. Bekijk de literatuur, proef de sfeer in de collegezalen en het restaurant. Stel vragen en ontdek wat de duale studie Bestuurskunde inhoudt. Dat kan allemaal tijdens de Open Dagen. Je kunt ook opleidingspresentaties bijwonen. En praten met studenten en docenten. Geef je wel even op. Dan weten we dat je langskomt.

9 - 10 March 2017

Trial Study Day

Volg samen met andere aankomende studenten een dag lang colleges, zoals politicologie en sociologie. Maak via de opdrachten kennis met het - op bestuurskundige wijze - aanpakken van een maatschappelijk probleem. Bijvoorbeeld: hoe adviseer je de minister over het onderwijs of een wethouder over veiligheid in een woonwijk. Ontmoet docenten, ontdek de verschillende werkvormen en vraag studenten naar hun ervaringen.

 

Student for a day

Ervaar een dag lang hoe het is om aan De Haagse te studeren. Je volgt echte colleges met eerstejaarsstudenten, zoals Economie en overheid, Inleiding bestuurskunde, Politicologie, Sociologie of Internationale geschiedenis. Je zit bij werkgroepen en ziet hoe studenten met elkaar en met docenten omgaan. En je wordt de hele tijd begeleid door een van onze studenten.

Need help making a decision

We would like to help you make the right decision

It takes a bit of thought and research to find the right programme. The Hague University of Applied Sciences organizes various activities throughout the year to give you the best possible idea of the various study’s offered. You also learn what it’s like to study at THUAS. This way, you can click on the registration button without a doubt in mind. Or you’ll know for certain it’s not right for you. 
Contact our Study & Career Centre Contact us by phone (+31) (0)70 445 8595 or by email studycareer@hhs.nl

Interested in
Bestuurskunde / Overheids- management - Duaal?

Sign up